Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Szeretettel köszöntjük a McKay Kft. honlapján. Társaságunk a grafika, arculattervezés és tanácsadás, valamint a reklám, marketing területén nyújt Önnek és vállalkozásának széleskörű, komplex szolgáltatást.

Szakembereink több éves szakmai gyakorlata lehetőséget és garanciát biztosít arra, hogy az általunk elvégzett arculati- és grafikai tervezéssel magabiztos, határozott, a mai elvárásoknak megfelelő megjelenést kölcsönözzön cége számára.

Marketing területén Társaságunk nem kér gépkocsi és telefon használat után díjat. Nincs járulék és bérfizetési kötelezettsége, egyéb fellépő költsége, hanem a kiszervezett marketing tanácsadás, valamint tervezés keretén belül, az Ön vállalkozása számára is elfogadható átalánydíj megfizetése mellett, ellenőrzött módon, szerződés alapján látjuk el feladatunkat.

Új szolgáltatásunk hatékonyan segíti elő terméke vagy szolgáltatása piacra jutását nemzetközi szinten is. Kapcsolataink a projektmenedzselés területén hathatós támogatásnak bizonyulnak, jelentős mértékben megnövelve az adott projekt sikerességét.  (Taiwan, Kína, Dél-Korea, Hong Kong, Japán, Ausztrália, Zöld-foki-szigetek)

Törekszünk arra, hogy feladatainkat költséghatékony módon végezzük el vállalkozása legoptimálisabb eredménye elérése érdekében, melyben a kölcsönös partneri viszony, az ügyfél centrikus és analitikus szemléletmód kap kiemelkedő szerepet.

Cégpolitikánk fontos eleme, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben is fontos az, amit a világ egyik legnagyobb üzletembere Henry Ford vallott, miszerint:

"Ha valaki nem költ reklámra azért, hogy pénzt spóroljon meg, az olyan mintha az óráját állítaná meg, hogy időt spóroljon."

 Üdvözlettel,

McKay Kft. csapata

Fotózás és videó készítés

Látogasson el az oldalra, dolgoztasson a pénzének és igényének megfelelően!