Marketing

Marketing
 

Egy vállalkozás sikere nagy mértékben múlik produktuma, vagy szolgáltatása minőségén és annak értékesítésén. A marketing az értékesítés támogatására irányuló tevékenység (eszköz), melynek eredményességét alapvetően az elérni kívánt "piac" felmérése és analizálása, a befektetett pénzeszköz, valamint a kreativitás határozza meg. A "marketing világában" számos lehetőség van egy termék, vagy szolgáltatás piacra történő bevezetésének, úgy mint az ATL, BTL, vagy TTL marketing eszközök, de a legfontosabb, hogy az eladni kívánt termék minősége és ára összhangban legyen a kereslettel, az elérni kívánt célközönség igényeivel.

Több közép- és kisvállalkozás marketing feladatát láttuk el az elmúlt időszakban, melynek során azt tapasztaltuk, hogy ezen vállalkozások számára sok esetben megterhelő egy marketinggel foglalkozó szakember alkalmazása és az avval járó költségek kitermelése. Ebből kiindulva - egyéb tevékenységeimmel összhangban - kezdtünk el foglalkozni a "kiszervezett" marketinggel, melynek során profi szolgáltatást biztosítunk a vállalkozások számára az alkalmazotti jogviszonnyal járó költségek töredékéért. Nem beszélve arról, hogy így - igényeknek megfelelően - egy kézben marad a grafika, a nyomdai előkészítés, web és portál építés és szerkesztés, mely a költségeket tovább csökkenti.

Miért jó Önnek és Cégének, hogy a marketinget kiszervezi?

A kiszervezett marketing lehetővé teszi, hogy egy havi átalány megfizetése mellett kapja meg azt a szolgáltatás csomagot, mely a cégénél alkalmazott marketingvezető esetében tetemesebb kiadást jelent. Gondoljon csak az elvárt fizetés összegére és az ahhoz kapcsolódó járulékokra, a céges laptora, telefonra és autóra – nem beszélve arról, hogy amennyiben bármilyen grafikai anyag összeállítása szükségeltetik, úgy az plusz költséget jelent Társasága számára.

Tehát miért jó ha kiszervezi a marketinget?

Mert ezzel jelentős költséget takarít meg, valamint hatékonyan képes felügyelni az Ön által fizetett szolgáltatás minőségét. A szolgáltatás komplexitását erősíti, hogy a hagyományos marketing feladatok mellett egy kézben marad a grafikai és nyomdai tevékenység, a hirdetések, reklámok összeállítása, pr anyagok elkészítése, valamint a weboldal felépítése, arculatának kialakítása. Továbbá nem elhanyagolható szempont, hogy nem kell járulékot fizetnie, nincs céges autó, nem kell a telefonszámlát kiegyenlítenie, plusz irodát, vagy munkaállomást a járulékos infrastruktúrával fenntartania.

Fotózás és videó készítés

Látogasson el az oldalra, dolgoztasson a pénzének és igényének megfelelően!