Webdesign

Honlapkészítés
 

A mai internetes világban sokszor hallhatjuk azt a – már- már közhelynek számító – mondást, miszerint „aki” nem rendelkezik honlappal az nem is létezik. Nos, ez talán egy kissé sarkalatos megfogalmazás, de hordozza magában azt az igazságot, hogy egy személyt, vagy vállalkozást a legkönnyebben az interneten ismertethetünk meg a szélesebb közönséggel. Erre jó egy elektronikus névjegy, honlap, vagy portálrendszer.

Az internetes megjelenést ma már a vállalkozások szolgáltatásainak, vagy termékeinek értékesítésére és megismertetésére irányuló – talán – leghatékonyabb marketing módszernek vehetjük. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a költséghatékony marketingszállító eszköz.

A jó weblap nem más, mint a vállalkozás, vagy produktum legjobb értékesítője.

Lényege, hogy a cég, vagy vállalkozás szempontjából a leghatékonyabb kommunikációt kell neki kölcsönözni. Fontos és nélkülözhetetlen, hogy tükrözze a vállalkozás identitását, küldetését és piacon betöltött szerepét. Annak, aki találkozik vele, az ott szereplő információk alapján el kell tudni döntenie, hogy az adott termékre, vagy szolgáltatásra van-e szüksége. Erre az információra - a mai rohanó világban – pár másodperce van az érdeklődőnek anélkül, hogy a figyelme ne lankadjon, ezért fontos, hogy mind külalakjában, mind tartalmában olyan információt hordozzon, mely figyelmét fenntartja. Ez átgondolt felépítéssel, kidolgozott szövegrészletekkel, figyelemfelkeltő és céltudatos grafikai elemekkel elérhető.

Továbbá az egyre bővülő internetes világban fontos szerepet játszik, hogy az oldalunk hol helyezkedik el a keresőkben. A keresőoptimalizálás az egyik legfontosabb feladat egy weblap felépítésekor a fentiekben leírt szempontok mellett. A jól optimalizált weblap nagyobb találati arányt és jobb helyezést jelent, elősegíti a kommunikációt és a kívánt információ célba jutását.

TOVÁBB >>

Tekintse meg referenciánkat >>

 

Fotózás és videó készítés

Látogasson el az oldalra, dolgoztasson a pénzének és igényének megfelelően!